Over mij

Wie ik ben

Missie

Ik verzorg lessen Nederlands voor expats in Nederland en in het buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven, met de focus op nut, kwaliteit en de behoeften van de student.

Visie

Mensen zich meer geïntegreerd laten voelen en meer kansen op werk voor hen creëren door een beter begrip van de Nederlandse taal en samenleving.

De trainer 

Ik ben een native speaker met solide academische (Erasmus Universiteit Rotterdam) en didactische vaardigheden.

In 2012 ben ik als NT-2 docent afgestudeerd aan de VU Amsterdam met als eindcijfer "zeer bekwaam".

Ik geef al bijna 10 jaar les aan het taalinstituut van de TU Delft. Ik spreek Duits, Engels en Frans. Dus als het nodig is, kan ik moeilijke details uitleggen.

Ik heb 10+ jaar ervaring in het lesgeven aan taal cursussen incompany, maar ook aan particulieren van over de hele wereld.

iplus1 werkt met duidelijke afspraken voor aanvang van de cursus en rapporteert regelmatig over de voortgang van de cursisten.

Over iplus1

De bedrijfsnaam iplus is afgeleid van Stephan Krashen's Theory of Second taal Acquisition: i+1.

Volgens deze hypothese verbetert de leerling en vordert hij/zij in de 'natuurlijke volgorde' wanneer hij/zij een tweede taal 'input' ontvangt die een stap verder gaat dan zijn/haar huidige niveau van taalvaardigheid.

lees meer

Ik heb de meest intensieve cursus Nederlands gevolgd met Mignon.
Ik had geen voorkennis van het Nederlands taal vóór de cursus en ik heb het niveau A2 bereikt in een zeer beperkte tijd van 2 maanden.
Dankzij haar onderwijsaanpak heb ik het 'inburgeringsexamen' zonder fouten doorlopen.
Naast haar professionele vaardigheden genoot ik van een uitstekende sociale, vriendelijke en motiverende leeromgeving die studie tot het gewenste succes leidde.
Ik beveel haar cursus Nederlands zeker aan bij iedereen met een serieuze drive voor een snel succes.

Gospodjica Jaca

I have been having Dutch language lessons with Mignon since two years using Delftse Method and now started a new book. I recommend Mignon due to her knowledge, patience, flexibility in adjusting the pace with student’s progress.

Shahram MaralaniDNV GL

Ik heb veel taaldocenten gehad door de jaren heen, en Mignon Saabeel is een van de beste. Ze zit vol energie en humor, en maakt je echt aan het praten. Haar cursus is zeer nuttig geweest en ik wou alleen dat het langer duurde.

Dorothea HansonVN-ICTY