Halfgevorderd II

niveau A2+ - B1

Cursusbeschrijving


Inhoud

Hoe leven de Nederlanders? Hoe is hun land? Wat zijn hun opvattingen en hoe zijn die in de loop der jaren veranderd? Hoe wordt het land bestuurd? Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod in deze cursus van het Tweede Ronde Boek. Deze cursus is het vervolg op Halfgevorderd I. De teksten bevatten de 1200 woorden die in de Halfgevorderd I cursus aan bod komen samen met zo'n 1700 nieuwe woorden. De lessen zijn gewijd aan het bespreken van de onderwerpen die in de teksten aan bod komen. luisteren en de spreekvaardigheid wordt verder ontwikkeld en er moeten schrijfopdrachten worden uitgevoerd.

Niveau

Van A2+ naar B1

Studielast

ongeveer 6-8 uur per week

Lessen

De cursus heeft 14 lessen van elk 75 minuten. Het maximum aantal studenten is 8.
De lessen kunnen één of twee keer per week plaatsvinden
Een kamer met een flipover of whiteboard is vereist. Na elke les maken de leerlingen een test om hun vooruitgang bij te kunnen houden.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders Tekstboek: €90,00

Kosten

Selecteer uw situatie:

Als u uw lessen zelf moet betalen, geldt een speciaal tarief.
Dit tarief geldt alleen voor particulieren en bedraagt € 74,00 per les (75 minuten). Voor avondlessen (17:00 - 19:00) is het tarief € 79,00.

Betaling kan geschieden voor de gehele cursus of in twee termijnen.

in-company:
De cursus vindt plaats op kantoor binnen een straal van max. 20 km van mijn Locatie. Indien het kantoor meer dan 20 km is geldt een ander tarief.
8 cursisten: € 3.746,-
1 cursist: € 2.198,-

online:
Als de cursus bij mij thuis of online plaatsvindt, wordt een korting van 10% gegeven.

Prijzen zijn excl. materialen.
iplus1 is vrijgesteld van BTW.
U ontvangt een factuur.

Ja! Ik wil nu Nederlands leren

Meer informatie

Beoordelingen door studenten

Mignon is een ongelooflijke docent, die het magisch vermogen heeft om beleefd te zijn, maar ook je te "duwen" om je huiswerk te doen en je voor te bereiden op je lessen. Ze heeft veel kennis en is geduldig en bovenal een fantastische docent.
De Delftse methode heeft me veel sneller dan ik had verwacht, geholpen om mijn beheersing van het Nederlands te vergroten.
De cursus is goed gestructureerd en Mignon is een geweldige docent. Naast haar perfecte onderwijsbekwaamheid is Mignon vriendelijk en ze heeft me altijd geholpen om me comfortabel te voelen bij het leren van deze moeilijke taal.
Ik raad Mignon aan vanwege haar kennis, geduld, flexibiliteit in het aanpassen van het tempo van de voortgang van de student.
meer beoordelingen