Gevorderd

niveau B1- B2

Cursusbeschrijving


Inhoud

Het leerboek voor de Derde Ronde bestaat uit 15 teksten over thema's die betrekking hebben op Nederland, zoals: beroemde Nederlanders, economische ontwikkeling of de Gouden Eeuw. In deze fase zijn de teksten meer gespecialiseerd geworden en worden de verschillende passages tijdens de lessen opnieuw besproken. Tijdens de cursus wordt van elke deelnemer verwacht dat hij/zij ten minste drie onafhankelijk van elkaar voorbereide mondelinge presentaties geeft. Van elke cursist wordt ook verwacht dat hij/zij schriftelijke opdrachten indient voor elke les.

Niveau

B1 naar B2

Studielast

6-8 uur per week

Lessen

De cursus bestaat uit 15 lessen van elk 90 minuten. Maximale groep: 8 studenten. Een kamer met een flipover of whiteboard is vereist. Na elke les maken de leerlingen een test om hun vooruitgang bij te houden.

Materiaal

Nederlands voor Buitenlanders: De Derde Ronde: € 90,00

Kosten

Selecteer uw situatie:

Als u uw lessen zelf moet betalen, geldt een speciaal tarief.
Dit tarief geldt alleen voor particulieren en bedraagt € 74,00 per les (75 minuten). Voor avondlessen (17:00 - 19:00) is het tarief € 79,00.

Betaling kan geschieden voor de gehele cursus of in twee termijnen.

in-company:
De cursus vindt plaats op kantoor binnen een straal van max. 20 km van mijn Locatie. Indien het kantoor meer dan 20 km is geldt een ander tarief.
8 cursisten: € 4.025,-
1 cursist: € 2.426,-

online:
Als de cursus bij mij thuis of online plaatsvindt, wordt een korting van 10% gegeven.

Prijzen zijn excl. materialen.
iplus1 is vrijgesteld van BTW.
U ontvangt een factuur.

Ja! Ik wil nu Nederlands leren

Meer informatie

Beoordelingen door studenten

Ik zou iedereen die serieus van plan is om Nederlands te leren ten zeerste Mignon aanbevelen.
Ik raad Mignon aan vanwege haar kennis, geduld, flexibiliteit in het aanpassen van het tempo van de voortgang van de student.
Ik beveel haar cursus Nederland zeker aan bij iedereen met een serieuze drive voor een snel succes.
Ik ging van B1 naar B2 met one2one lessen en het was het juiste formaat voor mij, omdat ik snel klaar moest zijn en vloeiend moest worden voor mijn werk. Een echte aanrader!
meer beoordelingen